🔊  Увага, про це дуже  ВАЖЛИВО знати !!!   Платформа приймає файли «Cookies» | Політика на обробку Ваших персональних даних тут.  На всіх майданчиках встановлений 'Google - перекладач' ((( обов'язково увімкніть 'Java Script' ))) для перекладу сайтів на читабельну мову.  Весь матеріал на інтернет-майданчиках має ознайомлювальний характер. І для більш якісних перекладів іноземних текстів на інтернет платформі IINDONLINE рекомендується використовувати професійний інструмент для перекладів іноземних текстів.

1 CP/L



Contacts 1 IINDONLINE




Сontacts 1 IINDONLINE





У здоровому співтоваристві: де місця немає корупції, насильству, жадібності та крадіжкам, де людина не створює зла проти іншої людини чи інших спільнот - ніколи не скоюються злочини.

Характерною ознакою розвиненої цивілізованої держави, крім наявності якісної безкоштовної медицини в розвиненій цивілізованій державі.... є відсутність злочинності в розвиненій цивілізованій державі, та наявність щомісячних гарантованих виплат базового матеріального доходу, що дорівнює прожитковому мінімуму, встановленому урядом розвиненої цивілізованої держави для кожного громадянина розвиненої цивілізованої держави.

Відсутність злочинності в розвиненій цивілізованій державі досягається ефективною психологічною роботою з людьми, які вчиняють злочини; і посиленням неминучого та негайного покарання за скоєння злочину.

А щомісячний гарантований базовий матеріальний дохід у розвиненій цивілізованій державі забезпечується урядом розвиненої цивілізованої держави за рахунок грамотного використання природних ресурсів, що знаходяться на території розвиненої цивілізованої держави, і за рахунок колективного розуму можновладних високоосвічених громадян розвиненої цивілізованої держави.



Андрєй А.М.





Між, іншим . . .  .


Яким би гірким не був досвід, яким би cлавним не був шлях.

Нехай наше з Вами життя стане багатшим, і більше радості нам з Вами у сучасному житті принесе ( ¬‿¬ ).



Подяка UAH
Ваша щира подяка у гривнієвому еквіваленті, за наданий інформаційний матеріал

Gratitude EUR
Your sincere gratitude in euro equivalent, for the provided informational material

Gratitude USD
Your sincere gratitude in dollar equivalent, for the provided informational material







Contacts 1


Політика конфіденційності інтернет-платформи IINDONLINE ( ⚖ ).